<1>Altijd een oplossing met de HostingTeam EHBO-kit

Wanneer een pagina (of erger nog, de volledige website) van een klant is gehackt of om een andere reden niet werkt zoals ’t hoort, zoek je naar een snelle, effectieve oplossing. Geen gedoe, wachttijden of uitgebreide analyses: je wil gewoon zo snel mogelijk een goed-werkende site kunnen presenteren. En dat kan. Tenminste, als je een professioneel HostingTeam achter je hebt staan die dit soort dingen voor je regelt.

Geen gedoe, wel de oplossing

Voor een vast, eenmalig bedrag, gaan wij direct met je verzoek aan de slag. Sterker nog: afhankelijk van de situatie, hebben wij ’t vaak al binnen een paar uur opgelost. Tussentijds word je doorlopend op de hoogte gehouden van het proces en na afloop ontvang je een concreet advies over hoe eenzelfde situatie in de toekomst kan worden voorkomen. Ook krijg je garantie op ons werk, twee maanden, om precies te zijn.

Door deze dienst te omarmen als je eigen servicecomponent, bijvoorbeeld als standaard onderdeel van je SLA’s, creëer je vertrouwen bij de klanten die je bedient. Ze zijn te allen tijde verzekerd van een oplossing en het levert jou geen gedoe op.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Weten hoe het werkt en wat je van ons mag verwachten? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er meer over.

Samen staan we sterk

Zo versterken we agencies