Door proactiviteit en specialisme word ik nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd. Eindelijk een hostingpartij die bij mijn brandnaam past!

Digital agency’s met focus op digitale marketing & branding voor MKB+ bedrijven kunnen het zich niet veroorloven dat er getwijfeld wordt aan kwaliteit, zeker niet aan de kwaliteit van hosting. Contractmanagement, invulling van goede SLA’s, ISO en compliance maken dat hosting vaak volledig buiten de organisatie om gaat. Onze combinatie van kennis rond contractmanagement, echte development kennis en diepe hosting kennis helpen verliesuren, liability en verlies van autoriteit op dit vlak zo om te buigen dat jouw klanten ook je kennis en expertise rondom hosting ervaren als een grote plus die in lijn is met de algehele brand beleving. Een daar betalen ze ook graag voor.

De uitwerking van deze case volgt. Wil je hem ontvangen als hij klaar is? Laat dan hier je email adres achter. Herken je je hierin en wil je liever in een 1-1 gesprek horen hoe we dit aanpakken, neem dan hier contact op:

rob@hostingteam.nl
+31 620137174