Van developers, voor developers

Developers praten het liefst met andere developers. Snappen we. En we begrijpen ook dat jij je liever niet bezighoudt met support tickets en het redden van klantrelaties, maar dat dit soms wel de bittere realiteit is… Maar zeg nu zelf: jij besteedt je kostbare uren toch liever ergens anders aan? Dan is het tijd voor verandering.

Zie ons als je nieuwe collega

Wij zijn jouw hostingteam, je collega’s waarmee je op niveau schakelt. We kijken met je mee, leren je het een en ander en lossen support tickets voor je op, desnoods direct met de klant. Anders gezegd, wij zorgen ervoor dat jij gewoon jouw ding kan doen, zonder dat jij je druk hoeft te maken over ‘die ene klant die ook wel wat van development weet’ of snelle verkoopjongens die dingen verkopen die jij niet kan waarmaken.

Hosting afgestemd op jouw workflow

Jij hebt je eigen workflow, je eigen tools en softwarepakket dat je gebruikt. Wij begrijpen dat. Daarom stemmen we onze hostingpakketten af op jouw workflow. We zorgen ervoor dat al je favoriete plugins op de juiste plek staan en houden rekening met alle eisen die jij aan hosting stelt. Wij zijn jouw hostingteam en we zijn er om jouw leven makkelijker te maken.

Praten met een échte developer?

Eerst zien dan geloven? Snappen we ook. Neem dan eens een kijkje bij onze cases of lees meer over ons onboardingsproces. Of neem direct contact op met Mark, onze developer. Hij zal jouw collega-op-afstand worden en leert je graag beter kennen.

Hoe denken wij over