Wij maken gebruik van cookies op onze website, in onze privacy statement & cookieverklaring lees je hier meer over.

Met de AbuseIPDB check jij snel of er bij een domeinnaam of IP-aders verdacht verdrag is gerapporteerd. Ook kan je met deze site checken waar een website gehost staat.

  Email problemen van klanten kunnen hardnekkig zijn en veel tijd en energie kosten. Met deze tool kun je mooi laten zien of de UITGAANDE mail goed werkt. De mooie analyse levert het vertrouwen van de klant dat jouw organisatie de zaken goed voor elkaar heeft.

   Met deze tool kun je voor zowel bestaande als nieuwe klanten een indrukwekkend overzicht krijgen van allerlei beveiligings-, performance- en privacyaspecten van de site. Deze zijn goed te gebruiken om doorontwikkeling te verkopen of problemen op te lossen. Gebruik deze tool NIET live met een klant, hij is namelijk erg langzaam.

    Een hele snelle, makkelijke test die vooral zeer technische informatie teruggeeft. Goed in te zetten bij nieuwe klanten of prospects. Even sitenaam invullen en laten zien dat de website zeker geen 100% scoort, maar dat jouw development team dat wel kan regelen.

     Met de mailtester check jij of jou mailserver goed werkt en hoe je de beveiliging tot een hoger niveau kan tillen

      Net een aanpassing gedaan aan DNS records? Dan is het belangrijk dat de DNS gegevens kloppen. Check het snel met de DNS checker van Nexcess.

       Wait a minute, Doc. Are you telling me you built a time machine… Webarchive geeft je een kijkje in het verleden. Kijk hier hoe een website er 5, 10 of misschien wel 20 jaar geleden uitzag.

        Met deze Alexa tool vindt je artikelen die je helpen met van alles. Het hoeft niet eens met programmeren te maken hebben. Kan je stiekem meer leren over bijvoorbeeld astronomie terwijl je baas denkt dat je aan het werk bent.

         Deze tool gaat je niet helpen, maar leuk is hij wel. Check hier welke websites in de top 500 staan van de wereld.

          Via deze Alexa tool kan je uitzoeken welke concurrenten er op het web zijn voor jouw website. Een leuke tool om voornamelijk grotere websites mee te checken.

           -22,58%