Premium hosting verbetert de klantbeleving én vergroot je marge

Voor veel digital agencies is hosting een product waarop fijne marges worden weggeschreven. Tot het moment dat het misgaat. Dan kom je erachter dat je vaak niet de juiste mensen in dienst hebt en je kostbare developers moet inzetten die zich ineens moeten druk maken om hosting. Dit wil je voor zijn. En dat kan. Nu nog wel, in ieder geval.

Maak slimme keuzes

Door nu slimme keuzes te maken, bespaar je jezelf en je organisatie later een hoop pijn. Life cycle management, goede afspraken over support en snelheid verhogen de kwaliteitsbeleving van jouw organisatie en daar helpen we je bij. We zorgen ervoor dat alle administratieve processen op orde zijn waardoor jouw developers zich kunnen richten op de lucratieve projecten en accountmanagers new business kunnen binnenhalen, simpelweg omdat ze zich niet bezig hoeven houden met zaken waar ze zich niet mee bezig willen houden.

Daarvoor maken we trouwens ook gebruik van handige tools: digitale programma’s en apps waarmee jouw team het werk efficiënter gedaan krijgt. En als klant van HostingTeam krijg jij exclusief toegang tot deze slimme tools. Gratis.

Je bent uniek, net als ons aanbod

We begrijpen dat de ene digital agency de ander niet is en dat de hosting die je nodig hebt sterk afhankelijk is van diverse variabelen, waaronder het segment waarin je actief bent. En juist omdat we dit begrijpen, helpen wij je op allerlei gebieden -vanuit een strategisch en commercieel oogpunt. We kennen de markt en het gesprek dat vervolgens ontstaat geeft ons een voorsprong. En jou ook, want die fijne marges kan je dan gewoon blijven schrijven, zonder risico’s én in de wetenschap dat de hosting gewoon goed geregeld is door jouw eigen, persoonlijke hostingteam.

Ga jij de hostingaanbod beter regelen?

Wat onze hosting écht premium maakt, is de potentie om jouw winstgevendheid te verhogen, je klanten gelukkiger te maken en je processen te optimaliseren. Wil jij dus meer uit je hostingaanbod halen? Bekijk hier wat je van het onboardinsproces mag verwachten of laat je bericht achter, dan maken we een afspraak. Al in één gesprek vertellen we je alles over hoe we dit gaan realiseren. Maar wat je natuurlijk ook kan doen is een pagina van jouw klant, een maand lang gratis laten hosten zodat jij (en je klant) kunnen ervaren hoe het ook kan.

Hoe denken wij over