Haal je klant binnen, laat je klant direct jouw kwaliteit ervaren!

Laat je klant ervaren hoe goed jouw hosting is! Bied je klant twee maanden gratis vergelijkbare hosting aan die parallel draait aan de huidige website. Wij regelen alles voor je, de klant heeft er ook geen omkijken naar en je hebt meteen een voet tussen de deur.

Als agency krijg je vaak te maken met de bestaande hostingomgeving van een nieuwe klant. Dit kan een struikelblok zijn om snel te schakelen bij nieuwe klanten en/of de kwaliteit te leveren die je zou willen. Vooral als het gaat om nieuwe klanten die een eigen hostingpartij hebben die verbonden is aan hun vorige web bureau. Naast de kans meteen hostingomzet te genereren krijg je meteen veel meer inzicht in de kwaliteit van de huidge site, dat is vooral fijn als je deze niet zelf ontwikkeld hebt, maar wel moet gaan onderhouden. In zulke gevallen kan het heel handig zijn je klant aan te bieden op proef jouw hosting te proberen – no strings attached!

Als ze ja zeggen, laat je ons dat weten en zorgen wij dat:

-We met jou een voorgesprek voeren om te horen wat er bij de klant speelt
-Een vergelijkbare hostingomgeving aangemaakt wordt
-Een kopie van de site daar gaat draaien
-Jullie een vrijblijvend aanbod krijgen wat de hosting gaat kosten na de proefperiode zodat je dit alvast met je klant kunt bespreken. Natuurlijk bespreken we dit in het ligt van de huidige kosten en zorgen we dat je ze een concurrerend aanbod kun doen.

Zo biedt je meerwaarde aan de klant en laat je zien dat je achter je eigen product staat. En mocht het voorkomen dat de originele omgeving beter presteert? Dan hebben we een mooi leermoment te pakken en zorgen we natuurlijk in 2de instantie dat we de beste, passende hosting leveren.

Stuur even een mailtje naar klantenservice@hostingteam.nl en laat weten om welke website het gaat.

Samen staan we sterk

Zo versterken we agencies