Snel, sneller, snelst

In de huidige age of information wordt snelheid gezien als één van de belangrijkste componenten van een optimale user experience. De snelheid waarmee we informatie consumeren is ongekend hoog en daar moet je gewoonweg in kunnen voorzien. Wij regelen dat voor je.

Traagheid wordt niet meer geaccepteerd

Doordat de snelheid van data transfer en latency time zullen verbeteren, wordt de traagheid van een pagina of traagheid van een functionaliteit op een pagina gewoonweg niet meer geaccepteerd door de gebruiker. Goede hosting is het beste wapen om de strijd tegen traagheid te blijven winnen. Maar realiseer je dat dit een doorlopend optimalisatieproces is. Met alle technologische ontwikkelingen is het noodzakelijk dat de snelheid van websites en webshops doorlopend wordt gemeten en verbeterd, om de gebruikerservaring van de gebruikers niet in de weg te zitten.

Kortom, snelheid is een service die je jouw klanten niet kan ontnemen. Sterker nog: het is voor jou een USP en geeft jouw klanten de voorsprong die je ze gunt

Wij maken snelheid leuk

We verzamelen tools die het developers makkelijker maken om de snelheid van sites te kunnen meten en verbeteren. Die vind je op onze toolingpagina en, als je het wil, standaard in de hostingpakketten die wij voor je klaarzetten. En om het één en ander in perspectief te plaatsen, hebben we een snelheidsmeterindex ontwikkeld: een slimme tool die elke dag de snelheid van het Nederlands internet meet en etaleert.

Daarnaast houden we een leader board bij waarvoor iedere website kan worden aangemeld. Denk jij je hosting en daarmee je snelheid goed op orde te hebben? Ontdek hoe jij scoort ten opzichte van andere websites!

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wat snelheid nu écht voor je kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op.

Hoe denken wij over