Meten is weten!

Laat je klant ervaren hoe goed jouw hosting is! Bied je klant twee maanden gratis hosting aan die parallel draait aan de productie omgeving en laat de klant beslissen welke omgeving hij wil continueren.

Als developer krijg je vaak te maken met verschillende hostingomgevingen. Vooral als het gaat om nieuwe klanten die een eigen hostingpartij hebben. Dat is op zich niet erg, er zijn heel veel partijen die prima een webserver kunnen beheren, maar voor jou is het natuurlijk een stuk makkelijker om niet te veel verschillende plekken en aanspreekpunten te hebben. Als jij makkelijker en sneller je werk kunt doen, worden de kosten voor de klant lager en kun je vaak ook nog sneller leveren. Daarnaast kan het soms ook onduidelijk zijn waar websiteproblemen zitten, met name als de communicatie en ondersteuning met de hostingpartij niet optimaal verloopt. In zulke gevallen kan het heel handig zijn je klant aan te bieden op proef jouw hosting te proberen. Als ze ja zeggen, laat je ons dat weten en zorgen wij dat:

-We met jou een voorgesprek voeren om te horen wat er bij de klant speelt
-Samen pakken we eventuele technische issues op
-Een vergelijkbare hostingomgeving aangemaakt wordt
-Een copie van de site daar gaat draaien
-Jullie een vrijblijvend aanbod krijgen wat de hosting gaat kosten na de proefperiode

Zo biedt je meerwaarde aan de klant en laat je zien dat je achter je eigen product staat. En mocht het voorkomen dat de originele omgeving beter presteert? Dan hebben we een mooi leermoment te pakken en zorgen we natuurlijk in 2de instantie dat we de beste, passende hosting leveren.

Stuur even een mailtje naar klantenservice@hostingteam.nl en laat weten om welke website het gaat.

Samen staan we sterk

Zo helpen we developers