Over onboarding en ontzorging

We kunnen veel voor je betekenen, front to back -van strategie tot uitvoering. Maar wat betekent dat nu precies? En wat mag je van ons verwachten?

We begrijpen dat hosting niet iedereens cup of tea is. En dat is, wat ons betreft, maar goed ook. Maar tegelijkertijd realiseren we onszelf dat jij ons pas waarde kan toekennen als je begrijpt wat je van ons mag verwachten en waar dat toe leidt. Op deze vragen vind je hier, op deze pagina, vast een korte introductie.

Deep dive

We beginnen met een strategische onboardingsessie waarin we het management en de directie beter leren kennen. En zij ons. We laten zien wat het verschil is tussen premium en white label hosting, en hoe wij waarde toevoegen voor álle stakeholders. We bespreken de huidige hostingsituatie en hoe die zich verhoudt tot de markt, welke uitdagingen er zijn en hoe we daar slim mee kunnen omgaan.

Eigenlijk is de eerste sessie al een deep dive. Lekker concreet, al zeggen we zelf. Maar wanneer snelheid geboden is, kiezen we voor een speciale quick setup die bij jouw organisatietype past. Welke benadering we ook kiezen, we komen altijd tot de kern.

Oké, en dan?

Na de eerste sessie zoomen in op de afgesproken onderwerpen. We mappen de synergie tussen vier factoren die samen het succes bepalen:

  • Accountmanagement.
  • Administratie.
  • Support & ticketing.
  • Development.

Op elk van deze gebieden bieden we als jouw hostingteam de juiste ondersteuning waardoor de optimale synergie wordt bereikt. Vervolgens gaan we met deze blauwdruk voor succes aan de slag.

Vraag onze gratis paper aan

Onze toegevoegde waarde voor jouw organisatie valt niet samen te vatten in drie alinea’s. Vooral niet omdat de specificaties van elke samenwerking verschillen. Daarom hebben we een uitgebreide paper geschreven waarin we concrete voorbeelden gebruiken om het geheel meer kracht bij te zetten. Nieuwsgierig?

Download hem hier! Hij is gratis, trouwens.

Meer weten over hoe we te werk gaan?

Plan direct jouw onboardingsessie