HostingTeam, aangenaam

HostingTeam is jouw team. We hebben diverse competenties en specialiteiten in huis waarmee we elke vraag kunnen beantwoorden, of die nou van jou of van je klant komt. We begrijpen de zakelijke kant van jouw business, hebben developers in dienst die weten waar eventuele problemen zitten én leveren premium support die naadloos wordt afgestemd op jouw klant.

Slimme keuzes op strategisch niveau

Onze toegevoegde waarde is een dynamische mix tussen kennis, commitment en de diepgewortelde wens om onszelf te onderscheiden. We zijn specialisten maar bereikbaar. We begrijpen het commerciële speelveld maar altijd uit naam van service.

Kwaliteit vinden we meer dan belangrijk. Elk aspect binnen onze workflow wordt onderworpen aan deze overtuiging, van input tot output. ‘met je meedenken’ is voor ons niet goed of concreet genoeg. Wij tillen de service van je organisatie naar een heel nieuw niveau, bijvoorbeeld door op strategisch niveau slimme keuzes te maken die renderen, op commercieel én operationeel gebied.

Premium hostingplatform

Bij premium hosting hoort een premium hostingplatform en dat is precies wat wij je bieden. We faciliteren een platform dat aan de hoogste eisen voldoet, is voorzien van een ISO-certificering en streng wordt beveiligd op Nederlandse bodem, dus niet in het buitenland. En ook qua hostingmogelijkheden zijn we flexibel en stemmen we alles af op jou en je klant.

Jouw HostingTeam

Dit is jouw hostingteam. Dit zijn de mensen die jouw techniek verbeteren, jou en je team trainen en je klanten uit de brand helpen.

Rob Burow

Rob begrijpt hoe de markt in elkaar zit en weet alles van accountmanagement. Hij zorgt voor een optimale klantervaring in combinatie met duurzaam rendement, nu en in de toekomst. Rob is op accountniveau verantwoordelijk voor de strategie en het eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Hij begeleidt onboardingstrajecten en traint commerciële teams zodat ze op een slimmere manier kunnen omgaan met hosting.

Mark van de Louw

Mark is teamleider techniek en weet alles over codering en hosting. Hij is jouw aanspreekpunt voor al je vragen omtrend devops en development. Hij praat met je op het niveau van een developer, hij zorgt ervoor dat onze toolingpagina’s wordt onderhouden, spreekt met en voor andere developers en deelt graag zijn kennis en inzichten met ze.

Yaell Sweere
Ontvang je veel support vragen van klanten? Yaell en zijn team zijn jouw redder in nood, jouw go-to guy. Hij coördineert alle vragen, indien nodig rechtstreeks met jouw klant. Hij organiseert alle support en is de aangewezen persoon om de operationele zaken op te pakken waar jouw developers zich niet mee bezig kunnen en willen houden.

Femke Beemer
Femke regelt alle zaken in en rondom het kantoor. Naast het plannen van alle taken voor het team is zij het gezicht van onze organisatie. Wil jij een afspraak plannen met een van onze medewerkers of heb je een vraag over financien, neem dan zeker contact op met Femke en zij helpt je verder!

Neem contact op

We leren je graag beter kennen. Neem contact op, dan regelen wij de rest.

Zo gaat het team voor je aan de slag!

Onboarding is de volgende stap