Wij maken gebruik van cookies op onze website, in onze privacy statement & cookieverklaring lees je hier meer over.

Met deze tool kun je voor zowel bestaande als nieuwe klanten een indrukwekkend overzicht krijgen van allerlei beveiligings-, performance- en privacyaspecten van de site. Deze zijn goed te gebruiken om doorontwikkeling te verkopen of problemen op te lossen. Gebruik deze tool NIET live met een klant, hij is namelijk erg langzaam.

  Een hele snelle, makkelijke test die vooral zeer technische informatie teruggeeft. Goed in te zetten bij nieuwe klanten of prospects. Even sitenaam invullen en laten zien dat de website zeker geen 100% scoort, maar dat jouw development team dat wel kan regelen.

   Bekijk de hele web historie van je klant of prospect! Verbluf je klant door bij de volgende presentatie te laten zien hoe zijn eerste website er uit zag. Of laat websites van concurrenten zien van 10 jaar geleden. Prachtige tool om oude content en historie tot leven te brengen en je verhaal te onderbouwen naar de toekomst.

    Verbluf medewerkers en klanten met je uitgebreide en actuele kennis van relevante content op het internet. Zeer bruikbaar om kennis van medewerkers te versterken en te laten zien dat je on-top of the game bent in presentaties en gangpad gesprekken.

     Met deze tool tover je met een druk op de knop actuele data over de meest populaire sites per land of categorie naar boven. Heel handig om te verwerken in presentaties of offertes. Je laat zien dat je weet wat er speelt en kunt tot belangrijke inzichten komen die je met je klanten of publiek deelt.

      Met deze tool kun je snel concurrenten vinden doordat content vergeleken wordt. Zeer bruikbaar in presentaties en strategie meetings om te zien wat de concurrentie doet.

       Krijg inzicht in de online concurrentiepositie en populariteit van een website. De website wordt gerankt ten opzichte van de top spelers in je veld. Verbluf je klant met de strategische inzichten uit deze tool en laat je klanten zien dat je je meet met de top.

        Prachtige analyse tool die hele diverse content informatie naar boven tovert en adviezen geeft die heel bruikbaar zijn om doorontwikkeling te onderbouwen of problemen op te sporen. Ook enorm goed bruikbaar binnen acquisitie trajecten.

         Deze tool is goed in te zetten om de snelheid van een website te verbeteren. Hij produceert indrukwekkende plaatjes en grafieken over diverse onderwerpen, maar met name rondom performance issues van sites goed in te zetten.

          Laat je klanten zien dat jij verstand hebt van SEO! Deze tool analyseert in een handomdraai een website en levert direct uitvoerbare acties om de SEO te verbeteren. Mooie sales booster!

           -22,58%