Wij maken gebruik van cookies op onze website, in onze privacy statement & cookieverklaring lees je hier meer over.

Per categorie hebben wij de beste tools gezocht.

We verzamelen slimme tools die je organisatie verder helpen, aan de development én aan de commerciële kant van het spectrum. Al die tools vind je op deze pagina, handig gesegmenteerd per doelgroep. Gebruik ze om je digitale infrastructuur te verbeteren of om een klant over te halen om voor jou te kiezen.

Onze tools pagina is een pagina die we altijd up-to-date proberen te houden. Dat doen we niet alleen maar met alle developers in ons netwerk. Heb je vragen over tools of heb je zelf betere tools? Stuur ons dan een mailtje op tools@hostingteam.nl met jouw advies.

Categorie

Technische SEO

SEO is niet meer weg te denken uit de digitale wereld. Je kan de mooiste site hebben gemaakt maar als niemand de site bezoekt zit er niet veel meerwaarde aan. Daarnaast zal je regelmatig weer een klant hebben die nog hoger in Google wil komen te staan. Deze tools kunnen jou helpen met dit soort vragen van klanten en accountmanagers.

Categorie

Trouble Shooting

Dit is onze favoriete categorie. Want als developer zal je regelmatig tegen iets aanlopen wat stuk gaat of niet zo werkt als je zou willen. Dit kan door een update van het CMS of een klant die toch even snel zelf wat heeft aangepast. Soms kan het dan lastig zijn om het precieze probleem te vinden. Deze tools kunnen jou helpen het probleem te vinden zodat je sneller aan een oplossing kunt werken.

Categorie

Optimalisatie

Wat is er beter dan een goed werkende site? Een nog beter werkende site. Daarom is deze categorie niks voor jou. Want jij maakt alleen maar perfecte sites ;) Maar misschien kan je die ene collega of stagiaire toch even het linkje doorsturen. Dan weet je zeker dat zijn sites ook optimaal werken.

Categorie

Fun/overig

Wat moeten we hier over zeggen? Af en toe is het ook tijd om gewoon lekker te lachen met z’n allen of gewoon wat minder nuttige dingen uit te zoeken. Met deze tools kan je precies dat doen. Kijk bijvoorbeeld eens op blast from the past om te zien hoe de eerste site die jij ooit hebt gemaakt er toen uitzag.

+2,50%