Zoveel mogelijk uptime

De uptime van een website of webshop wordt bepaald door een verschillende componenten. Hosting is er daar één van maar speelt niet de hoofdrol, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. De manier waarop een website of webshop is geprogrammeerd en wordt onderhouden wel. Maar ook hier faciliteert de optimale synergie tussen hosting, development en life cycle management de oplossing. Pas wanneer deze drie componenten op de juiste manier in elkaar grijpen, klopt het totaalplaatje en dat is wat je wil.

Life cycle management

Een website of webshop moet gezond zijn om ‘up’ te blijven. Die noodzaak wordt vooral duidelijk wanneer je jezelf realiseert dat het een saleskanaal betreft waar veel geld in is geïnvesteerd. Aanpassingen die terloops worden gedaan, updates die niet worden uitgevoerd en technologie die al snel achterhaald is, zijn funest voor zowel het servicecomponent als de succesbeleving. Wat je het liefst wil is dat de websites die je beheert altijd gezond en up zijn, en aan het eind van hun leven (gemiddeld genomen na zo’n 6 jaar) hebben gerendeerd.

Maar wij denken verder. Want na die 6 jaar moet er een nieuwe website of webshop worden gerealiseerd die net zo gezond en up-to-date is. En wanneer je daar pas na 6 jaar over gaat nadenken, ben je te laat.

Dit noemen we life cycle management en dit zijn gesprekken die gevoerd moeten worden. Het liefst zo vroeg mogelijk! Zo weet iedereen wat er in de tijd nodig heeft zijn budget en development capaciteit in de tijd op elkaar afgestemd.

Wij zijn er voor je

Wij helpen je met alle componenten: premium hosting, eerste- én tweedelijnssupport, development en op accountniveau met behulp van Life Cycle Management. We kunnen direct het gesprek aangaan met jouw klant of we kunnen jouw mensen opleiden zodat je die kennis voortaan in huis hebt.

Meer weten?

Meer weten? Vertel het ons, dan praten we erover. Laat een bericht achter of bel ons direct voor een afspraak. Vaak hebben we al na één gesprek genoeg input om het resultaat fors te verbeteren.

Hoe denken wij over