EHBO: Eerste Hulp Bij Offline websites

Websites worden nog wel eens gehackt en pagina’s werken niet altijd naar behoren. En met de juiste maatregelen hoeft dat helemaal geen probleem te zijn. Maar het moet natuurlijk wel worden opgelost. De vraag is alleen: wie gaat dit oplossen? Jij? Of heb je liever dat wij het van je overnemen? Eerlijk antwoord geven….

Natuurlijk nemen wij het van je over!

Voor een vast, eenmalig bedrag, gaan wij direct met ‘t probleem aan de slag. Vaak kunnen we je een paar uur later al laten weten dat alles weer werkt maar dat is natuurlijk afhankelijk van de situatie, zoals je begrijpt. Tussentijds word je gewoon op de hoogte gehouden en na afloop ontvang je een concreet advies over hoe eenzelfde situatie in de toekomst kan worden voorkomen. Lekker snel en lekker handig. Zo hoef jij je er niet mee bezig te houden terwijl je vervolgens wél tegen de klant mag vertellen dat je het probleem hebt opgelost. Wij vertellen ‘t niet verder, beloofd.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Weten hoe het werkt en wat je van ons mag verwachten? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er meer over.

Samen staan we sterk

Zo helpen we developers