De juiste fit

Als (toekomstig) website of webshop owner wil je dat je investering in goede handen is, nu en in de toekomst. Dus willen we graag een waardevol stukje kennis met je delen: de fit tussen agency, hostingpartij en jouw organisatie bepaalt voor een groot gedeelte jouw succesbeleving.

Hosting is belangrijker dan je denkt

Een digital agency wil vooral doen waar ze goed in zijn: de ontwikkeling van jouw webshop of website. Daar heb jij, als owner, het meeste profijt van. Voor veel agencies is hosting echter een bijzaak, iets dat ze erbij verkopen terwijl het een cruciaal onderdeel is van het geheel.

That’s when we come in. Wij faciliteren het platform, de kennis en training waardoor jouw agency zich kan bezighouden met de dingen waar ze goed in zijn, en weet jij dat ook je hosting in goede handen is. En vooral wanneer jouw website of webshop je saleskanaal is, wil je dit gewoon goed geregeld hebben.

Premium hosting, premium partners

We werken met partners waarmee we een goede fit hebben, want in de samenwerking zit de magie. Daarom durven we onze handen ervoor in het vuur te steken dat onze partners net zo premium zijn als onze hosting. Wij werken daarom ook nooit direct voor jou, want wij kunnen geen goede hosting leveren zonder een goede agency die goed voor je website zorgt.